4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Le Ragnaie, 2007, 14,5% (Toscana, Italien) L. 4/2011

Kvalitet-pris: OK
350,00 hos Niche Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fem stjerner fra Preben, der på alle leder og kanter finder vinen skøn, tre fra Helle, simpelthen fordi hun ikke er så begejstret for selve smagen. Så kompromiskarakteren hedder fire stjerner.

Vinen er lagret i tre år på 25 hl fade af slavonsk eg.

Stor, flot, ædel og transparent duft med vin og tydeligt fad.

Ganske stor smagsfylde. Først ret blid fremtoning. Med luftning dukker mærkbare tanniner frem, men vinen fremstår hele tiden smukt balanceret. Flot og klassisk struktur. Midt i kraftfuldheden er der en finhed og fornemmelse af elegance. God friskhed parret med en fin fornemmelse af sødme.

Februar 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.