Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvinBrunello di Montalcino, Le Macioche, 2010, 14,5% (Toscana, Italien) L. 01/14
Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
399,00 hos Fabios Vine

I forhold til årgang, pris, og at der er tale om en kvalitetsproducent, giver vinen overraskende lidt fra sig. Om det skyldes at vinen er inde i en lukket fase, eller at den led af en let og proprelateret fejl, eller om den blot er sådan, kan vi ikke afgøre med sikkerhed. Vi hælder dog til at tro, at vinen var lettere fejlbehæftet.

Tilbageholdt duft i klassisk stil. I munden er vinen tør med en lidt støvet og ikke helt klar smag. Harmonisk struktur med blid friskhed og relativt milde tanniner.

Bemærk: Forhandleren vil sende os en ny flaske. Vi vil forny anmeldelsen, når vi har smagt den.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.