Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
265,00 hos Brunellovin (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God Brunello i traditionel og enkel stil.

Duften er lidt tilbageholdt med let støvet frugt. I munden er vinen slank, frisk og ganske frugtdrevet, ganske potent med mærkbart garvesyreniveau til at begynde med, men med luftning bliver vinen mildere og fremstår lækrere, og garvesyren udblødes og integrerer sig.

Vinen er solid, vinøs, meget ren og balanceret, har pæn længde. Stilen er som nævnt traditionel - men ikke gammeldags. Vinen smager rigtig godt, og fungerer især fint sammen med mad.

Vi kan godt savne nuancer og kompleksitet, og på den baggrund finder vi, at vinens pris er i overkanten - hvilket den måske ikke er i forhold til megen anden Brunello.

Vinen forekommer at have adskillige år i sig. Spørgsmålet er så, om den ad åre vil udvikle flere nuancer?

Juni 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.