2 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, La Poderina, 2004, 14% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her sker ikke meget! Og der er ikke skyggen af geografisk oprindelse.

Vinen er duftsvag, og smagen er meget stilfærdig, uden at vi oplever, at vinen er lukket. Strukturen forekommer harmonisk med pæn syre og mærkbare tanniner.

Vinen er - om end kedelig - i og for sig nogenlunde ok at drikke, og det kunne måske have udløst tre stjerner, hvis der havde stået et andet navn på etiketten. Men vinen lever i så ringe grad op til sit navn, at det koster en stjerne. At vi ydermere slet ikke kan placere den geografisk - jo måske Europa - bidrager yderligere til et indtryk af en ligegyldig vin.

Alt i alt forekommer det, at vi sidder med en vin, der burde koste under 100 kr.

Februar 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.