3 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, La Manella, 2000, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
180,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Harmonisk, tilgængelig og behagelig vin.

Den relativt enkle smag er i blomme-genren og giver indtryk af et druemateriale, der nok er i den overmodne afdeling. Vinen er tør med et strejf af sødme midt i tørheden.

Vores indkredsning af prisen (den ene af os gætter altid uden at vide hvad der er i glasset) lå i området 100 - 130 kr. Så vinen er efter vores mening alt for dyr, hvilket sikkert skyldes at der står Brunello på etiketten.

Marts 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.