Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, La Gerla, 2010, 14,5% (Toscana, Italien) L4 022

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
439,00 (359,00 v. 12 fl.) hos AK Vine

Vinen smager ikke af så meget, den har blid struktur men hælder lidt til for høj syrestand. Alt i alt blot en rimelig oplevelse.

Vinen skuffede på baggrund af en dejlig flaske smagt for et par år siden, hvor den forekom at have sin bedste tid foran sig.

Bemærk: Den smagte flaske (og den først smagte flaske) er ikke købt hos den danske forhandler men på et enotek i Montalcino. Det er muligt, at vinen hos den danske forhandler er anderledes grundet anden aftapning og opbevaring. Vi gav iøvrigt 220 kr. for den på enoteket.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.