4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, La Gerla, 2009, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
499,00 hos AK Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Moden og dejlig Brunello.

Moden duft, krydret og med noter af skovbund.

I munden er vinen frisk og fremstår slank. Flot og ædel smag med fin balance mellem vin og velintegreret fad. Der er også en varm sødme, der ikke kammer over.

Bemærk: Vi har købt vinen på et enotek i Italien, så dels kan der være tale om en anden aftapning end den, der sælges her i landet, dels kan forskellige opbevaringsforhold gøre en forskel i oplevelsen af, hvordan vinen ytrer sig.

Glas: Zalto bordeaux.

September 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.