3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Brunello di Montalcino, Il Poggione, 2017, 14,5% (Toscana, Italien)

300,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 349,00 hos Thorkilds Vinhandel / 369,00 hos Otto Suenson (mængderabatmulighed) / 369,00 (332,10 v. 6 fl.) hos vildmedvin / 369,00 hos Falkensten Vin

Superflot og ædel duft. Også smagen er flot, men vinen er især indledningsvis noget stram i betrækket. Fin syre og tanniner, der er en smule bitre.

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle, der generes af det nuværende tannin-niveau. Vi er enige om, at potentialet for en bedre oplevelser klart er til stede.

Glas: Zalto bordeaux.

Juli 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.