4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Il Poggione, 2016, 14,5% (Toscana, Italien) L.20/211

Kvalitet-pris: OK
300,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 349,00 hos Thorkilds Vinhandel / 369,00 hos Otto Suenson (mængderabatmulighed) / 369,00 (332,10 v. 6 fl.) hos vildmedvin

Superflot og ædel duft - rigtig Brunello. Vinen vågner langsomt op til dåd med luftning, er meget velsmagende. Tanninerne markerer også deres tilstedeværelse, men vinen er så velbygget og stofrig, at tingene går op.

Vi har haft stabilt gode erfaringer med Brunello'erne fra Il Poggione i flere årgange, og vi er ikke i tvivl om, at vi kommer på samme niveau, som vi har oplevet med årgangene 2013 og 2015. Men lige her og nu mangler vi lidt smag. Så den femte stjerne må i givet fald vente lidt på sig.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.