Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Il Poggione, 2014, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
300,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 349,00 (314,10 v. 6 fl.) hos vildmedvin / 349,00 hos Otto Suenson (mængderabatmulighed)

Super duft - det er rigtig Brunello med Sangiovese i store fade. I munden når vinen ikke de samme højder. Den smager rigtig godt og karakteristisk, men den har en lidt spinkel frugtfylde. Vinen er slank, frisk og med god tanninbund.

Fire stjerner fra Helle, tre fra Preben, der sådan set godt kan være med på de fire stjerner, hvis jeg ser bort fra hvad det er for en vin. Men det er en Brunello, og her forventer jeg et højere niveau.

Det med den lidt spinkle frugtfylde skyldes givetvis årgangen, der er en af de små i Toscana.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.