Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
750,00 hos Vinspecialisten Randers / 750,00 hos Uhrskov Vine / 750,00 hos Bichel Vine

Vinen er den første halve times tid noget lukket, hvorefter den vågner op og hele tiden bliver bedre og mere åben, så vi gemmer vores anden flaske mindst et år endnu.

Vinen er meget harmonisk og balanceret, har tilpas fylde, god og ret mild syre, tanninerne bider ikke. Seriøs og samtidig venlig. Meget velsmagende. Det er ikke utænkeligt, at vinen kunne nå de fem stjerner - den er på vej - ved yderligere nogen lagring.

Vi har for et par år siden givet 550 kr. for vinen. Og det synes vi ikke den er værd, og den aktuelle pris er langt ude.

Glas: Zalto bordeaux.

Februar 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.