4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Brunello di Montalcino, Costanti, 2011, 14% (Toscana, Italien) L. 5 - 15

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
399,00 hos Uhrskov Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget flot Brunello. Fem sjerner fra Preben, fire fra Helle, der godt vil gemme den lidt mere grundet hvad hun oplever som stramhed og tanninrigelighed.

Luftig, vinøs og transparent duft. I munden kombinerer vinen ganske høj koncentration med elegance. Høj klasse, stilfuld. Preben oplever tanninerne som smukke, mens Helle som nævnt finder dem i overkanten.

Man kan muligvis argumentere for, at vinen er sin pris værd grundet den høje klasse. At vi tildeler -1 for kvalitet-pris-forhold skyldes, at vi personligt ikke vil give 500 kr. for vinen. Der skal generelt noget helt ekstraordinært til, at vi accepterer at betale så meget for en flaske vin.

Glas: Zalto bordeaux.

Juli 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.