4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Citille di Sopra, 2010, 15% (Toscana, Italien) Lotto BM 10/1

Kvalitet-pris: OK
319,00 hos Uhrskov Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot og stor duft med fin syntese mellem vin og fad. I munden er vinen fyldig med ganske stor krop, meget velsmagende i typisk Brunello-stil. Ganske sød og lidt for sød og "fed" efter vores smag, men det kan givetvis dæmpes ved yderligere lagring, og vi vil derfor gemme vores anden flaske minimum et år. Tanninerne er især til at begynde med overvejende "indpakket" i den store fylde og træder bedre frem efter luftning.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.