Kvalitet-pris: OK
350,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 427,00 hos Copenhagen Wine

Flot, klassisk og ædel duft. Smagen er pænt koncentreret, virkelig lækker, meget harmonisk med helt velintegrerede tanniner. Vinen er trods sin for typen unge alder helt åben og tilgængelig, og der er masser af smag.

Der er en del sødme, som medvirker til at gøre den let at drikke uden mad. Faktisk oplever vi den som bedst uden mad, og vi oplever, at vinen - lidt usædvanligt for typen - dukker sig en smule, når den skal spille sammen med en god bøf.

Det er tænkeligt, at sødmen vil dæmpes noget med yderligere nogen lagring.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.