4 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2016, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
299,00 (279,50 v. 2 fl.) i Bilka / 299,00 (279,50 v. 2 fl.) i føtex / 279,50 v. 6 fl. på føtex.dk / 279,50 v. 6 fl. på bilka.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Superflot duft med ret markant fadpræg. I munden er vinen fyldig og fremstår meget moden med bløde tanniner. Den smager - som sædvanligt - virkelig godt, men vi mangler lidt friskhed og modstand - den glider meget let ned, hvilket er overraskende for netop denne årgang.

Glas: Zalto bordeaux.

Marts 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.