3,5 stjernerRødvin

Brunello di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2008, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
239,00 i Bilka / 249,00 i føtex / 249,00 i føtex food

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk Brunello, der bør gemmes.

God klassisk Sangiovese-duft. I munden fremstår vinen til at begynde med mager, stram, tør og ugivende. Den åbner langsomt noget, men selv efter 1 1/2 time byder den ikke på overbevisende smage, og oplevelsesmæssigt er vi her enige om tre stjerner.

Helle fastholder sine tre stjerner. Min fjerde stjerne hives i land via de sidste mundfulde, hvor vinen trods sin lukkethed formår at overbevise mig om, at den har det der skal til for at udvikle sig til en flot og klassisk vin. Men vi åbner ikke den næste flaske før tidligst om 1 1/2 år.

November 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.