4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Brunello di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2004, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
239,00 i føtex
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk, lidt stilfærdig og meget harmonisk Brunello, allerede helt tilgængelig.

Stor, ganske stærk, klassisk og lidt tilbageholdt duft. I munden er vinen forholdsvis enkel, stilfærdigt aristokratisk og ikke prangende, varm og frisk på samme tid, forekommer relativt tannin-mild. Uden mad smages en lille sødme.

Balancen forekommer at være helt i top; der er både god frugt, pæn syre og velafstemte og velintegrerede tanniner.

Fem stjerner fra Helle, der smiler og stornyder, når vinen har fået noget luft. Fire solide fra Preben, der også er rigtig godt tilfreds, men som - i forhold til en topkarakter - savner lidt dybde og yderligere facetterethed.

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.