Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
350,00 hos Vinformidlingen

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen blev drukket over to dage, da den skuffede dag 1. Her var duften lidt skarp, metallisk og uharmonisk. Også i munden var vinen lidt skarp, og den manglede den "store" smag, vi forventer af en Brunello.

Dag 2 var duften blevet mere harmonisk, men i munden var vinen stadig ikke helt harmonisk. Lidt stram og ugivende. Hen mod slutningen og sammen med mad var den acceptabel.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.