Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
359,95 (299,95 v. 12 fl.) hos Philipson Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi havde svært ved at genkende vinen som Brunello. På førstedagen var den temmelig intetsigende, mestendels tannin og tørhed. Den gav lidt mere fra sig på andendagen uden dog at byde på særlig megen velsmag. Stadig en del tannin.

Vi har selvfølgelig ikke købt vinen hos den forhandler, som vi angiver (vi handler ikke der). Vores flaske er fra 2100Happiness, hvor vi gav 200 kr. for én flaske, men hvor den nu er udsolgt.

Glas: Zalto bordeaux.

Marts 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.