4 stjernerRødvin

Bricco Dani, Barbera d'Asti Superiore Nizza, Andrea Faccio/Villa Giada, 2008, 14,5% (Piemonte, Italien) L 21A80

Kvalitet-pris: OK
1500 ml: 425,00; 3000 ml: 940,00 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende, mørk og for Barbera overraskende tannisk vin. Fremstillet af 100% Barbera.

Mørk og næsten uigennemsigtig farve.

Ædel Barbera-duft med fin syntese af drue og fad.

Flot, stor smag med bl.a. kirsebær med sten og mørk chokolade; velafstemt fadpræg og ditto syre, der ikke er uden blødhed.

Da Barbera fra naturens side har et relativt lavt tannin-niveau, må vinen have suget godt med lidt grove tanniner til sig fra de små fade, som den er lagret på mindst et år. For især efter nogle timers luftning hælder vinen til den tanniske og tørre side.

Bemærk: Vi har kun smagt en 750 ml flaske, og andre flaskestørrelser kan udtrykke sig anderledes.

Marts 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.