Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerSød vin

Brauneberger Juffer-Sonnenuhr, Riesling, Auslese, W. Schiffmann-Conrad, 2003, 8% (Mosel-Saar-Ruwer, Tyskland)

111,00 v. 6 fl. hos ELN-Vin (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

De tyske hvidvine har i mange år været ude af vores fokusfelt. Nærværende anmeldelse sker derfor uden nogen dybere referenceramme mht. hvor tysk hvidvin befinder sig i dag, så den er i høj grad udtryk for en umiddelbar og relativt isoleret oplevelse af vinen.

Velsmagende og ganske frisk Auslese.

Duft af frisk frugt og et strejf petroleum (velkendt i Riesling-vine). Smag af gule frugter, melon og pære og igen et strejf petroleum.

Vinen er ganske frisk og sødmen er moderat. En smule spinkel.

Vi er usikre på vinens anvendelsesmuligheder. Den ikke overvældende sødme og gode friskhed matcher ikke helt en dessert-ret, synes vi, og til en hovedret vil den formentlig være for sød for de fleste. Vores bedste bud er: Spring kagen over og drik i stedet vinen for sig selv som dessertdrik efter hovedretten.

Grundet vores svage referenceramme, vælger vi denne gang at undlade en kvalitet-pris-vurdering.

August 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.