3 stjernerRødvin

Bourgueil, Graviers, Pithon-Paillé, 2009, 13% (Loire, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
209,95 hos Theis Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Udpræget madvin uden charme.

Den ungdommelige farve med violet skær antyder ungdommelighed. God duft, som er det bedste vinen byder på.

Smagen er mørk, alvorlig og ret uinteressant uden mad. Meget syrlig. Spinkel krop. Sammen med mad viser vinen sig fra sin bedste side.

Vinen mangler frugt, krop eller et eller andet tredje som kan berettige det høje syreniveau og mængden af lidt hårde tanniner. Det er som om, der er tilstræbt en seriøs stil, som hverken rem eller seler rigtig kan holde til.

Den tredje stjerne hives i land grundet oplevelsen sammen med mad.

Vi skønnede vinens værdi til at ligge omkring de 100 kr., så der er tale om et af de ringeste kvalitet-pris-forhold, vi længe har oplevet. Selv når den (nærmest konstant) er på tilbud, er den et ringe køb.

April 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.