3 stjernerHvidvin

Bourgogne, Henri Boillot, 2008, 13% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Slank og meget frisk Bourgogne med ganske voldsom fadsmag.

Kraftig duft, med den vaskeægte kombination af Bourgogne-Chardonnay med en del fad. I munden er vinen slank og ganske syrepræget med en kontrasterende og kraftig fadsmag inkl. toner af ristet kaffe. Mineralsk touch i eftersmagen.

Vinen er i og for sig velsmagende, og den er karakteristisk for området, men dels synes vi at det noget pompøse fadpræg harmonerer mindre godt med den slanke og meget friske vin, dels synes vi det er for kraftigt i forhold til hvad selve vinen byder på af smag.

(Det er muligvis den samme vin, som Løgismose sælger til 145,00 og Philipson Wine til 179,95, 149,95 v. 12 fl.)

April 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.