2,5 stjerner3 stjerner Helle2 stjerner PrebenHvidvin

Bourgogne Hautes Côtes de Nuits, Bertrand de Monceny, 2019, 13,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,95 i Irma

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har smagt denne vin, der er økologisk, i adskillige årgange, og den svinger noget både i smag og kvalitet fra årgang til årgang.

Nærværende årgang har svag duft. Vi er uenige om både smag og vurdering. Helle synes den smager glimrende og giver den tre. Preben har den til to stjerner, synes ikke den smager af voldsomt meget, og at stilen er landlig på den dårlige måde.

Glas: Zalto hvidvin.

November 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.