Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerHvidvin

Bourgogne, Chardonnay, Joseph Faiveley, 2011, 12,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
375 ml: 58,00 hos Sigurd Müller Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rimelig "daglig"-Bourgogne - ikke mere.

Karakteristisk duft med vin og let fadpræg af den lidt grove slags. Smagen er frisk, og også her har vi fadpræg inkl. lidt sødme herfra. Lidt bitterhed i finalen.

Alt i alt fremstår vinen som en smule primitiv.

Vi havde rigtig god fornøjelse af årgang 2007, mens 2009 faldt helt igennem. På baggrund af det billede der tegner sig efter smagningen af nærværende 2011'er, kommer vi næppe til at smage flere årgange.

Bemærk: Vi har smagt vinen fra en 750 ml flaske, og der kan være forskel på, hvordan en vin udvikler sig og performer fra forskellige flaskestørrelser.

Glas: Zalto universal.

Februar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.