5 stjernerBoblende vin

Blanc et Noir, Sekt, Brut, Becker Landgraf, 12,5% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
163,00 (150,00 v. 6 fl.) hos MIVine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Skøn og elegant mousserende vin fremstillet af Chardonnay og Spätburgunder.

Vinen lægger meget stilfærdigt og diskret ud, men med luftning toner den fine og elegante frugt frem. Det sidste glas på andendagen er det bedste! Blid syre, forfinet friskhed og ditto tørhed. Det er frugt og ikke hverken gær eller brød, der er i front. Desuden mærkes ind imellem et subtilt nøddestrejf.

Moderat mousse, der dag 2 næsten ikke ses i glasset, men på tungen mærkes den tydeligt.

Det hænder at (især grove og aggressive) bobler kan camouflere en halvsløj grundvin. Men ikke her, hvor den fine mousse muliggør oplevelsen af at drikke god vin, og hvor den mousserende mundfornemmelse og vinen spiller flot sammen og giver en syntese på et niveau udover det sædvanlige.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Januar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.