2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Beaumes de Venise, Terres de Belair, Vignerons de Balma Vénitia, 2010, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
65,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget koncentreret Rhône-vin. To stjerner fra Helle, der finder den for meget af det gode - hun fortyndede den med lidt vand - tre stjerner fra Preben, der vurderer den tekniske side højere, men den subjektive smagsoplevelse gør at tre stjerner fastholdes.

Rigtig god syd-Rhône-duft. Meget koncentreret og kraftig smag. Harmonisk og vellbygget med velintegrerede tanniner. Smagen indeholder en grødagtig sødme med vanilje, der kan gøre vinen en smule vammel. De sidste mundfulde peger dog i retning af, at dette kan dæmpe sig med yderligere lagring.

Man får meget vin for pengene.

April 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.