Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Baron Louis, Lirac, Château de Montfaucon, 2010, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
155,00 hos Niche Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin, fremstillet af 55% Grenache, 15% Syrah, 15% Cinsault, 10% Carignan og 5% Mourvèdre. 60% af vinen er fadlagret.

Lækker og ganske karakterfuld duft med god Rhône-karakter. Smagen halter den første times tid bagefter, forekommer noget lukket. Med luftning og sammen med mad sker der noget: Også smagen vågner op. Der bydes på god og vinøs Rhône-frugt med peber, mørke krydderurter og god friskhed. Ikke uden elegance.

Glas: Zalto bourgogne.

April 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.