3 stjernerRødvin

Barolo, Vigneto Cannubi, Burlotto, 2006, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
309,00 hos Supermarco

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne anmeldelse vil mangle detaljer i beskrivelsen, idet jeg (Preben, der anmelder vin Nebbiolo-vin alene) i drikkende stund ikke var opmærksom på, at vinen stadig forhandles, og at vinen dermed skulle anmeldes, så notesblokken var ikke fremme.

Det overordnede indtryk af vinen var: OK Barolo med relativt lav underholdningsværdi. Harmonisk og glimrende. Men vinen byder ikke på hverken dufte eller smage, der for alvor begejstrer. Er lidt neutral i det. Og den elegance og finhed, jeg har mødt i andre Burlotto-Baroli, var ikke specielt fremtrædende i nærværende vin.

Glas: Zalto bourgogne.

Januar 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.