3 stjernerRødvin

Barolo, V. Lazzairasco, Guido Porro, 2018, 14,5% (Piemonte, Italien) L6622

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
320,00 hos PGE Fine Wines / 369,00 hos Buus Vine / 399,00 hos Vinpusheren

Jeg (Preben der er alene om at nyde Nebbiolo-vine) har været fan og fast køber af V. Lazzairasco siden mit første besøg hos producenten i 2012. Nærværende årgang 2018 er den første, der skuffer.

Klassisk duft med rosenbusk, læder og en anelse jordbær. I munden er vinen frisk, meget let, grænsende til det spinkle, og letfordøjelig af en Barolo at være. Og så byder den ikke på seriøst interessante smage.

Vinen er stadig til tre stjerner, idet den er ok at drikke, men det er, som den fremgår, ikke på vanligt niveau og dermed ikke pengene værd.

Glas: Zalto bourgogne.

Juni 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.