4 stjernerRødvin

Barolo, V. Lazzairasco, Guido Porro, 2013 (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
375,00 hos Vinpusheren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I forhold til som jeg (Preben der anmelder Nebbiolo-vine alene) har oplevet tidligere årgange af Porros Baroloer, forekommer denne fyldigere og "federe" end normalt. Meget rund af en Barolo at være.

Lidt reserveret duft med en vis frugtighed. I munden er vinen ganske fyldig, men har samtidig stor elegance med milde og velintegrerede tanniner. Overraskende grad af rød-frugtighed og plus lidt lakrids. Transparent og lækker, men også lidt sød, hvilket jeg tidligere har mødt i Porros vine; det kan dæmpes med lagring.

Glas: Zalto bourgogne.

September 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.