Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Barolo, San Lorenzo, Fratelli Alessandria, 2008, 14,5% (Piemonte, Italien) L. 11/BRS

Kvalitet-pris: OK
329,00 hos Primavin
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget elegant Barolo, distingveret og super-klassisk. De første 6-10 måneder er den lagret i 500 liters fade og derefter 22-24 måneder i 20-30 hektoliters fade af fransk eller slavonsk eg.

Usædvanlig smuk farve med orange skær. Duften åbner langsomt med kamfer, diskrete blomster og lakrids. I munden er vinen flot, lidt stilfærdig, distingveret som en nobel mand i jakkesæt. Kernen er tør, men vinen klinger mildt ud med antydningen af sødme.

Med luftning udviser vinen en voksende og ganske fantastisk elegance, og de velintegrerede tanniner udtrykker sig mildt.

Ikke en vin der larmer og buldrer, men en man dvæler ved, og som er god til ro og fordybelse.

Glas: Zalto bordeaux.

(Nebbiolo-vine anmeldes af Preben alene.)

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.