Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barolo, Réva, 2012, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
330,00 (285,00 v. 6 fl.) hos Lundens Vin Kompagni

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Barolo, "let" at drikke grundet den ikke-tanniske stil med tilsvarende lavt aggressivitetsniveau. Klassisk Nebbiolosmag med nogen transparens. Meget harmonisk og velbygget. Trods den pænt høje alkoholprocent fremstår stilen som lidt let på den gode måde.

Hvor nogle Barolo kan være så tørre og strenge, at det eller de sidste glas byder på mindre nydelse end det første, er det ikke tilfældet her. Drikbarheden er i højsædet.

Glas: Zalto bourgogne.

Maj 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.