3 stjernerRødvin

Barolo, Ravera di Monforte, Principiano Ferdinando, 2012, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
410,00 hos Gerbola vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I forhold både til hvad jeg (Preben der anmelder Nebbiolovine alene) tidligere har smagt fra Principiano og i forhold til prisen er vinen skuffende.

Den åbner med en duft af bl.a. tranebær, senere kommer - usædvanligt i en Barolo - en støvet duft med spidset blyant til.

I munden er vinen indledningsvis harmonisk og lidt saftet, måske en anelse lukket. Med luftning forsvinder saftudtrykket, og vinen overgår til mestendels blot at være støvet, tør og med smag af spidset blyant.

Blot en ok oplevelse og ingen større drikkeglæde.

Glas: Zalto bourgogne.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.