Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barolo, Josetta Saffirio, 2004, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
259,00 (255,00 v. 6 fl., 249,00 v. 12 fl.) hos Piemonte Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Overraskende elegant og feminin Barolo, lækker.

Vinen åbner efter en halv times luftning med søde bær, lidt tjære og lidt lakrids.

Harmonisk og meget venlig med tanniner, der er meget milde og noget tilbagetrukne.

Super-elegant og mere feminin end de fleste Barbaresco'er jeg (Preben, der anmelder vinen alene) har smagt - meget overraskende for en så ung Barolo.

Forhandlerens påstand (på deres hjemmeside) om at vinen er "perfekt til vor kraftige julemad" er jeg helt uenig i - bortset fra den oplagte dekorative force. En vin karakteriseret ved mildhed og elegance er efter min mening uforenelig med det man almindeligvis forstår ved julemad.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.