3 stjernerRødvin

Barolo, Gattera e Luciani, Fratelli Ferrero di Renato Ferrero, 2004, 13,5% (Piemonte, Italien) L 1/BR04-GL

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
230,00 hos Le Papillon

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Regulær lille Barolo i klassisk og ret tør stil.

Stilfærdig, klassisk Nebbiolo-duft med lidt mild lak og en lille sødme.

I munden er vinen lidt neutral og ikke voldsomt facetteret, men meget harmonisk og relativt let at drikke. Tanniner på mellemniveau, karakteristiske men ikke så markerede.

Alt i alt et pænt men ikke overvældende interessant glas.

75-100 kr. for dyr.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Bemærk. Den anmeldte vin er købt hos A Vinstouw, men da en læser mener at have konstateret, at vinen fra A Vinstouw performer under vanligt niveau, kan det ikke udelukkes, at vinen fra Le Papillon er bedre.

Januar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.