4 stjernerRødvin

Barolo, Gabutti, Sordo, 2013, 14,5% (Piemonte, Italien) L 16215

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
299,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velbygget og meget harmonisk vin, der glimrer ved robusthed fremfor elegance.

God og klassisk duft. I munden er vinen tør, kraftig og magtfuld. Aktuelt er vinen noget ugivende også på andendagen efter åbning. Der er dog en fornemmelse af, at den gemmer på noget, der vil kunne udfolde sig ved yderligere lagring.

Ud fra en ren nydelsesmæssig observans er der kun til tre stjerner, men fornemmelsen af udviklingspotentiale sammenholdt med god balance hiver den fjerde stjerne i land.

Glas: Zalto bourgogne.

November 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.