2 stjernerRødvin

Barolo, Fontanafredda, 2013 (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
189,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin kan Fontanafredda ikke være bekendt. Den er den tyndeste og spinkleste Barolo, jeg (Preben der anmelder Nebbiolovine alene) mindes at have smagt.

2012 betegnede jeg som en "Barolo light", men på baggrund af de vellykkede årgange 2010 og 2011 troede jeg, at letheden skyldtes årgangen. På baggrund af nærværende 2013'eren tror jeg dog nu, der er sket et stilskift. Og det gør, at jeg ikke vil købe vinen i kommende årgange.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.