Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barolo, Eraldo Viberti, 2004, 14,5% (Piemonte, Italien) L 10-08-07

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
359,00 (349,00 v. 12 fl.) hos Solarex Wines (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget fin og på alle måder harmonisk og balanceret Barolo.

Klassisk Nebbiolo-duft med læderværksted og både friskhed og lidt "sødme". I munden er tørhed, "sødme" og friskhed meget fint balanceret. Tanninerne er for druen relativt milde og helt integrerede. Og så smager vinen godt. Ikke uden elegance.

Med luftning bliver vinen bedre og "federe" men beholder hele tiden sit vinøse, slanke udtryk. Den høje alkohol, 14,5%, bæres problemfrit.

Vinen er meget harmonisk, sammenhængende og helstøbt, vellykket. Og af de tre smagte årgange (de to andre var 2001 og 2003), er denne min klare favorit.

Vinen kan sagtens drikkes nu, men har balance til at kunne holde i adskillige år.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Juli 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.