3 stjernerRødvin

Barolo, del Comune di Verduno, Fratelli Alessandria, 2019, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
350,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 389,00 (350,00 v. 6 fl.) hos Wineconsult / 449,00 hos Næstved Vinkompagni/Maximum Wine

Vinen er lagret ca. tre år i 20-40 hl fade af slavonsk og fransk egetræ.

Er vinen i en lukket fase? Den er i hvert fald aktuelt meget diskret og stilfærdig, giver ikke meget fra sig hverken i duft eller smag. Det ændrede sig ikke nævneværdigt over de tre dage jeg (Preben der er alene om Nebbiolo) smagte den.

Vinen er meget elegant og for typen blid med relativt blide tanniner; den er dermed meget behagelig at drikke. God friskhed.

Udtrykket er vinøst og meget rent, og vinen er meget velbygget og harmonisk.

Glas: Zalto bourgogne.

Januar 2024
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.