4 stjernerRødvin

Barolo del Comune di Serralunga d'Alba, Principiano Ferdinando, 2012, 13,5% (Piemonte, Italien) L.S4/15

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
1500 ml: 759,00 hos Sallings Vinforsyning

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Temmelig let af en Barolo at være. Mere til kylling eller kalv end til bøf.

Til at begynde med er både duft og smag lidt mostet. Duften har jordbær, skosværte (ikke negativt) og grønne urter. I munden er vinen - atypisk for Barolo - saftig. Både duft og smag bliver med luftning mere vinøs, og i smagen kommer bl.a. jordbær, lidt lakrids og læder.

Vinen fremstår efterhånden harmonisk med mild struktur men forbliver lidt letbenet og er på grænsen til at yde for lidt modstand.

Vinen forandrer sig en del fra start til slut og det på en måde, at den sidste flaske kommer lidt på gemmehylden i håb om yderligere udvikling.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bordeaux.

Juni 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.