5 stjernerRødvin

Barolo, del Comune di Serralunga d'Alba, Giovanni Rosso, 2013, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
269,95 (vejledende pris) i Meny
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Stærkt oplivende drik. Ikke stor og kompleks men vidunderlig at drikke. Vinen er lagret på 50 hl fade af fransk eg.

Efter lidt luftning åbner duften indbydende med jordbær, lidt læder og marcipan. I munden er vinen på samme tid fyldig og lyst transparent. Og den er ren og har noget nærmest svævende over sig. Elegante tanniner, der giver en naturlig og let strenghed, samtidig med at vinen besidder elegance og en feminin charme. God syre. Også smagen har jordbær og marcipan (hvilket er mindre slikagtigt end det lyder; det passer fint).

Meget lækker og vellykket vin.

Glas: Zalto bourgogne.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.