4 stjernerRødvin

Barolo, Cerrati, Vigna Cucco, Cascina Cucco, 2008, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
179,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget indsmigrende og ekstremt drikbar Barolo.

Umiddelbart efter åbning er duft og smag noget Barolo-atypisk med fyrrenåle, friskt tømmer og flødekaramel. Med luftning dukker mere klassisk Nebbiolosmag med en del fad frem. Tanninerne er for typen milde.

Dag 2 har vinen fundet sit klassiske udtryk, samtidig med at den med en afvæbnende sødme og relativ blødhed fastholder sin meget høje drikbarhed.

Vinen er meget lækker og opmuntrende at drikke, og den ene mundfuld kalder hurtigt på den næste - næsten lidt for hurtigt og modtandsfrit.

Fire velvoksne stjerner.

Oktober 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.