Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Barolo, Cerrati, Cascina Cucco, 2008, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
125,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Enkel, lille, venlig og harmonisk Barolo.

Lidt reserveret duft med kamfer og senere lakrids.

I munden fremstår vinen meget harmonisk og venlig, og den er rar og let at drikke. Relativt blid. Bortset fra en del lakrids byder den ikke på så megen smag. Den har nogen sødme og forekommer at være lidt svag i syren, men denne balance kan sagtens vise sig at bedres med yderligere lagring.

Tre pæne stjerner for en OK hverdags-Barolo, og også en vin, der nok vil kunne gouteres af mange, der normalt forskrækkes af Nebbiolos tanniske udtryk. Det er ikke utænkeligt, at der vil være til fire stjerner, når vinen har ligget og udviklet sig lidt.

Juni 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.