3 stjernerRødvin

Barolo, Cascina Fontana, 2010, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
295,00 hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duft med overmodne, søde og fede jordbær med en krydret læderagtig komponent. Smagen er mere klassisk og tør, stadig med jordbær samt jordtoner. Fyldig med relativt blide tanniner.

Efter temperament kan man kalde vinen atypisk eller karakterfuld. Teknisk kan man intet udsætte på vinen. Subjektivt smagsmæssigt har jeg (Preben der anmelder Nebbiolo-vine alene) den til tre stjerner.

Glas: Zalto bourgogne.

Oktober 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.