Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barolo, Bussia, Podere Ruggeri Corsini, 2013, 14,5% (Piemonte, Italien)

Klassisk Barolo, aktuelt til den lidt tilbagetrukne side, ganske tannisk.

God klassisk duft henad jorbær med lidt muld, diskret og lidt tilbageholdt. I munden træder tanninerne ganske kraftigt frem især til at begynde med. Vinen får med luftning fin harmoni.

Den kommer med sin nuværende fremtoning udpræget bedst til sin ret sammen med mad, fremstår uden mad lidt tør og ugivende, hvilket givetvis har at gøre med, at den er ung og bør gemmes noget.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

Se billeder fra Podere Ruggeri Corsini

Oktober 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.