3,5 stjernerRødvin

Barbera d'Asti, Bruno Rocca, 2006, 14% (Piemonte, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vellavet og ganske koncentreret Barbera.

Indledende duft med bær og smør/fløde. Det samme findes indledningsvis i smagen + karamel, dvs. alt i alt med en del toner fra fadlagringen, som dog ret hurtigt dæmper sig, hvorefter vinen fremstår overvejende med kirsebær og kirsebærsten, god syre og friskhed, blid tannin. En smule skarp, hvilket kan skyldes at vinen er fra omkring Asti og ikke Alba.

Hvad angår vores subjektive smagsvurdering er vores begejstring begrænset. Helle holder sig af den grund på tre stjerner, mens jeg grundet min værdsættelse af vinens vellavethed ikke synes jeg kan komme uden om de fire stjerner.

August 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.