4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Vigna Martina, Elio Grasso, 2009, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
215,00 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin med den for Barbera-druen karakteristiske og letforståelige velsmag. Lagret på barriques af fransk eg, halvdelen nye, halvdelen et år gamle.

Duft og smag med modne kirsebær og et strejf fløde. Lækker med blød og forfriskende syre og meget fin balance mellem vin og fad. God kirsebærstensfinale med let bitterhed. Fremstår - i overensstemmelse med druens karakter - relativt tanninfri.

God og umiddelbar drikkeglæde.

September 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.