3 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Vigna Lisi, Attilio Ghisolfi, 2003, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
135,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Alvorlig, noget maskulin og lidt streng Barbera.

Duften er mørk og lidt tilbageholdt, smagen er tør, mørk, tæt og ganske koncentreret, god længde.

Vinen forekommer på de bedste tidspunkter at være fint balanceret, på andre tidspunkter overvejer vi, om vinen har nok frugt til at klare det for en Barbera ganske markante tannin-niveau, der til sidst gav os oplevelsen af en vis udtørring. Vi føler os på baggrund af oplevelsen med denne flaske ikke i stand til at spå om vinen har potentiale til en gunstig udvikling eller om den vil udtørre.

Vinen byder os på mest fornøjelse sammen med mad.

Marts 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.