4 stjernerRødvin

Barbera d'Alba, Valletta, Alario Claudio, 2006, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
155,00 hos Compagniet

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Barbera, typisk repræsentant for den lækre, moderne, fadlagrede stil.

Lidt støvet frugtduft med en smule fad. Meget velsmagende med den karakteristiske Barbera-syre. Fadpræget danner en meget fin smagssyntese med druen. Fin cremethed.

Udover nævnte smagssyntese bidrager fadet også med sødme. Efter luftning er sødmen måske en anelse i overkanten, men faddoseringen forekommer så velafstemt, at vinen givetvis efter endnu en smule lagring vi fremstå helt balanceret.

Februar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.